Virágföldkeverékek, talajjavítók és szerves trágyák

Harmóniában
a természettel!
Magyar Română
 
Harmóniában
a természettel!
Rólunk
 Virágföldkeverékek, talajjavítók és szerves trágyák
A Salutaris Bio Farm célkitűzése népszerűsíteni a harmónikus életformát a természettel.

Életünk jelentős részét zárt környezetben, otthonunkban és munkahelyünkön töltjük. Természetünkből fakadóan szeretjük körbevenni magunkat szobanövényekkel, amelyek természetes levegőtisztítók és bizonyítottan jó hatással vannak egészségünkre. Ezek a növények egyfajta komfort érzetet keltenek bennünk, csökkentik a stresszt és növelik teljesítőképességünket. A szobanövény-kínálat szinte végtelen, de tudni kell, hogy minden fajtának meghatározott igényei vannak. Javasolt, hogy a megfelelő földkeveréket használjuk speciális tápanyagszükségleteik kielégítésére, annak érdekében, hogy természetközeli életteret alakítsunk ki számukra.

Mi tudjuk, hogy egy jó földkeverék az ásványi anyagok, mikro- és makroelemek, jótékony mikroorganizmusok, szerves anyagok és tápanyagok megfelelő kombinációja, ami biztosítja a megfelelő alapot az optimális életkörülményük fenntartására. Az általunk ajánlott földkeverékek minőségét a gyártásban részt vevő szakemberek félévszázados tapasztalata és a Corvinus Egyetem kutatási-fejlesztési szakembereinek közreműködése garantálja. Ezen termékek segítségével a saját házunkban, kertünkben a természet által inspirált környezetet alakíthatunk ki.

Minőségpolitika
A Salutaris Bio Farm kizárólag BIO védjeggyel ellátott földkeverékeket kínál, minőségi természetes alapanyagokból. Ilyen alapanyagok az egyedülálló értékű, Ausztria és Magyarország határa közelében fekvő Fertő-Hanság Nemzeti Parkból származó tőzegek és komposztált szürkemarha trágya, valamint a saját receptúra alapján hozzáadott, gondosan kiválasztott természetes adalékok. Az általunk kínált földkeverékek megfelelnek az SR EN ISO 9001 minőségirányítási és az SR EN ISO 14001 környezetvédelmi rendszereknek.

 
Termékeink
 
(Az oldal fejlesztés alatt áll)
 
Kérjük lapozza virágföld
katalógusunkat és szórólapunkat.
Kérjük lapozza on-line virágföld katalógusunkat és szórólapunkat.
 
Szórólap On-line lapozás
 
Katalógus On-line lapozás
 
Elérhetőség

Tel.: (+4) 0721 379 847
Raktár: Csíkszentkirály 547, Hargita megye, Románia.
Email: office@salutaris.ro

 
 Térkép nagyítása  Térkép nagyítása